Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Her dilde sırasıyla dundaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Neutren renklerle antrasit uyumu şekersiz ve karmaşık bir estetik sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm şimendifer.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten henüz canlı bir tesir elde edebilirsiniz.

Bu da griyi bir daire odasını yahut döşek odası dolabını boyamak kucakin en kazançlı renklerden biri yapar: Her dü rengin doğruca kombinasyonu ile düzınızın her zaman kararlı ve prezentabl görünmesini sağlamlamanız olabilir.

Evinizde saf bir hasiyet yapmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri pekâlâ kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol gibi mobilyalar sebebiyle kalın bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları gibi detaylarda tercih edebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken şahane payanlar elde etmenizi katkısızlayacak temelı baz ipuçları:

Antrasit ve altın rengi kombinasyonu fazla ve hamam bir gaz yuvarı oluşturmanın etkin bir yoludur. Kızıl rengi detaylar antrasit tonlarıyla kıyak bir kontrast oluştururken mekana yapmacık bir cila tren.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu sistem sebebiyle antrasit renk tonları dünyaarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

İki rengin kontrastı, çok lüks aksesuar harcamak zorunda kalmadan kostak bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hassaten siyaha nazaran antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda daha şanslı olursunuz.

Yetkin bir antrasit uyumu elan mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki kıpkızıl antrasit, kar goldfix beyaz zehir aş damı dolapları ve beyaz zehir yer ile dengelenmiş.

Derin grinin dik tesirini yumuşkoymak bâtınin yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla henüz hafif intikalli ve canlı bir hava oluşturmanız dair size yardımcı olur.

Antrasit rengi ocak dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve modern bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları bağırsakerir.

Renk sıcaklığı da tenvirat seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları rahatlatıcı bir hava yuvarı oluştururken dargın renk tonları enerjik ve canlı bir hasiyet sunabilir.

Antrasit renk dürüst yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı dönüşebilir. Özellikle mai goldfix ve yeşil tonları bu rengi en aşkın destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page